Frank van Schijndel beste schutter

07-09-2023

Vier avonden geweerschieten op de wip, dat wil zeggen met het geweer op een standaard omhoog wijzend, opgelegd schieten, per avond twaalf schoten en de beste drie avonden tellen voor het kampioenschap. Dit jaar viel de Tuinstraat "Mi zun alle" behoorlijk in de prijzen. De drie beste schutters hielpen het team "Mi zun alle" aan de wisselbeker.

Tijdens "De Dungense Competitie" kun je met een team van minstens 4 personen deelnemen. Dit kan bestaan uit een groepje vrienden, vereniging, familie of buurt. Je komt 4 avonden geweerschieten, maar bovenal is het een gezellig samenzijn! En dit jaar was het geweldig mooi terrasweer!

Van het inschrijfgeld worden de kogels betaald, is er voor iedere deelnemer een prijzenpakketje en vooral de laatste avond is het altijd beregezellig, iedereen blijft hangen, er worden hapjes gebakken en het is spannend. Voor een juiste volgorde zijn er mensen die tegen anderen moeten afkampen. Om beurten wordt er een groepje van de aanwezigen opgehaald die op een gelijke score zijn geëindigd.

We willen graag de tien beste schutters vermelden. Voor Frank van Schijndel was er een gouden medaille, Toine van der Aa behaalde zilver en Toine van Alebeek kreeg de bronzen medaille.

  1. Frank van Schijndel van Mi zun alle
  2. Toine van der Aa Mi zun alle
  3. Toine van Alebeek Mi zun alle
  4. Jaap Hoogeveen Litserstraat
  5. Mulan Kuijpers Zandstraat
  6. Toon Roefs Zandstraat
  7. Jan Goossens Litserstraat
  8. Peter Pergé Mi zun alle
  9. Tim Roefs Zandtraat
  10. Miranda Goossens Liserstraat

Volgend jaar, in 2024, vindt De Dungense competitie plaats op woensdag/donderdag 4, 5, 11 en 12 september. Noteer het alvast in je agenda en overleg met vrienden, familie of je vereniging of jullie ook deelnemen, je bent van harte welkom!