Dungense Competitie

Waar: Paterstraat 65B Den Dungen
Wanneer: woensdag 30 augustus, donderdag 31 augustus,
woensdag 6 september en donderdag 7 september
Tijd: 18:30-20:30
Prijs: € 12,50 p.p
Minimale leeftijd: 12 jaar

Wanneer jij met wat familieleden, vrienden, vereniging of buurtgenoten iets gezelligs wilt doen, kun je meedoen aan de Dungense Competitie".

De competitie wordt gehouden bij het Gildehuis aan de Paterstraat 65 B. Voor deelname wordt eenmalig een bedrag van € 12,50 per persoon betaald, dit wordt aan de te winnen prijzen en kogels besteed. De deelnemer kan naast leuke prijzen (er is voor iedereen een prijs) ook nog een individuele titel met bijbehorende oorkonde veroveren: "Schutterskampioen Dungense Competitie 2023". Het beste team wint de wisselbeker, Vorm een team (minimaal 4 personen) met vrienden, collega's of buurt.

Van de 4 avonden worden de 3 beste avonden geteld, een slechte score komt te vervallen, dit kan dus ook een avond zijn dat men verhinderd is. Jij kan samen met jouw teamgenoten de wisselbeker winnen. Per avond wordt het resultaat van de vier beste schutters geteld. De prijsuitreiking wordt op donderdag 15 september na de laatste competitie gehouden. Indien nodig wordt dezelfde avond af-gekampt.

Winnende buurt 2022, Boschpad
Winnende buurt 2022, Boschpad