Dungens Competitie

Wanneer jij met wat familieleden, vrienden, vereniging of buurtgenoten iets gezelligs wilt doen, kun je meedoen aan de Dungense Competitie".

De Dungense Competitie wordt op vier avonden gehouden; woensdag 30 en donderdag 31 augustus 2023, woensdag 6 September en donderdag 7 September. De deelnemers moeten minimaal 12 jaar oud zijn en kunnen tussen 18.30 uur en 20.30 uur komen schieten. Vorm een team (minimaal 4 personen) met vrienden, familie, collega's of buurt.

De competitie wordt gehouden bij het Gildehuis aan de Paterstraat 65 B. Voor deelname wordt eenmalig een bedrag van € 12,50 per persoon betaald, dit wordt aan de te winnen prijzen en kogels besteed. De deelnemer kan naast leuke prijzen (er is voor iedereen een prijs) ook nog een individuele titel met bijbehorende oorkonde veroveren: "Schutterskampioen Dungense Competitie 2023". Het beste team wint de wisselbeker.

Van de 4 avonden worden de 3 beste avonden geteld, een slechte score komt te vervallen, dit kan dus ook een avond zijn dat men verhinderd is. Jij kan samen met jouw teamgenoten de wisselbeker winnen. Per avond wordt het resultaat van de vier beste schutters geteld. De prijsuitreiking wordt op donderdag 15 september na de laatste competitie gehouden. Indien nodig wordt dezelfde avond af-gekamp

Winnend buurt 2022, Boschpad
Winnend buurt 2022, Boschpad