Dungens Competitie

Wanneer jij met wat familieleden, vrienden, vereniging of buurtgenoten iets gezelligs wilt doen, kun je meedoen aan de Dungense Competitie".

De Dungense Competitie wordt op vier avonden gehouden; woensdag 7 en donderdag 8 September 2022, woensdag 14 September en donderdag 15 September. De deelnemers moeten minimaal 12 jaar oud zijn en kunnen tussen 18.30 uur en 20.30 uur komen schieten. De competitie wordt gehouden bij het Gildehuis aan de Paterstraat 65 B. Voor deelname wordt eenmalig een bedrag van € 7,50 per persoon betaald, dit wordt aan de te winnen prijzen en kogels besteed. De deelnemer kan naast leuke prijzen (er is voor iedereen een prijs) ook nog een individuele titel met bijbehorende oorkonde veroveren: "Schutterskampioen Dungense Competitie 2022".

Van de 4 avonden worden de 3 beste avonden geteld, een slechte score komt te vervallen, dit kan dus ook een avond zijn dat men verhinderd is. Jij kan samen met jouw teamgenoten de wisselbeker winnen. Per avond wordt het resultaat van de vier beste schutters per buurt geteld, dit hoeft geen vast team te zijn. Op de foto Buurtvereniging "Mi zun allen" (Tuinstraat), winnaar van de wisselbeker 2021.

De prijsuitreiking wordt op donderdag 15 september na de laatste competitie gehouden. Indien nodig wordt dezelfde avond af-gekampt.Wil je meedoen, meldt je dan aan via het onderstaande contact formulier. Maar ook als je niet meedoet aan de competitie ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen.


Met een * zijn verplichte velden.

In verband met nieuwe AVG wetgeving zijn wij verplicht om aan u toestemming te vragen voor het eventueel verwerken van uw persoonsgegevens.